Mannen (og damen) uten minne

Mannen (og damen) uten minne

Det er ikke alltid hukommelsen gjør jobben sin.

Publisert

Omtrent like nyttig som et nøkkelknippe med plass til én nøkkel, men vi skriver om den likevel.

Om ikke annet så for å holde opp en plakat med advarsler om hva overdrevent øl-konsum kan føre til. Vi sa føre til - hadde du glemt det allerede?

Hæh?

The Beer Pager består av en plastholder og en clicker. Ølen settes i holderen, og etter det kan den enkelt lokaliseres nesten uansett hvor den befinner seg.

Med en radius på 18 meter er det ikke sikkert du vil høre et kvekk hvis du klarte glemme igjen ølen hos naboen, men innenfor normal lytteavstand vil du få med deg gaulingen fra holderen idet du trykker på fjernkontrollen.

Det er forståelig hvis du nå tenker på høna og egget. For hvis du klarer miste ølen, hva er oddsene for at du også mister fjernkontrollen? Ganske lave.

Øl-hukommelsen koster rundt 110 kroner (uten frakt og moms), drives av noen få AAA-batterier, og er akkurat dum nok til noen kommer til å bestille den tre sekunder etter at de har lest dette.

Kilde: Sci Fi Blog

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer