Lev i nuet med NOW Watch

Lev i nuet med NOW Watch

Tar aldri feil, akkurat som din favorittpolitiker.

Publisert

Skillet mellom fortid, nåtid og framtid er bare en gjenstridig, hardnakket illusjon.

Dette ble ikke sagt av David Toska mens han forsøkte å bortforklare Nokas-ranet, men derimot av Albert Einstein, mannen bak relativitetsteorien og det hviteste, mest bustete forskerhåret i historien. Han ville elsket NOW Watch, ikke minst fordi han hadde en like velutviklet humoristisk sans som han hadde forskerhjerne.

Presisjon.

Klokka på bildet over er nemlig den mest presise i verden. Glem atomklokker og matematiske beregninger, ettersom tiden når du sjekker klokka alltid er . Og så nå igjen. Og nå, nå også. Og så videre.

Einstein ville kanskje protestert en smule, ettersom relativitetsteorien nettopp relativiserer tida, men det er vanskelig å protestere mot at tida for den som har på seg klokka uansett vil være now akkurat der og da.

NOW Watch vil vise riktig tid uansett hvor i verden du måtte befinne deg, og selv en tur til månen bør ikke by på tidsmessige problemer.

Likestilling.

Avtaleboka di vil kanskje se litt rar ut fordi alt klumper seg sammen rundt "nå", men hvis du tar klokka på alvor er det lite som tyder på at du har noe liv som krever at du forholder deg til noe så presist og forutsigbart som en kalender.

Klokka er unisex, og har en svart lærlenke som blant annet gothere og andre mørksinnede smykker seg med når de vil gå i ett med, eh, mørket.

Den koster snaue 300 kroner (uten frakt og moms) med dagens svært gunstige dollarkurs, så du har egentlig ikke så mye å tape.

Kilde: Gizmodo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer