Lego for liten - Lego for stor

Forsikringsselskaper verden over skal være glad for at denne flammekasteren ikke blir liggende under så veldig mange juletrær i år.

Denne flammekasteren får hele barndommen min til å framstå i et helt nytt lys. Greit nok, jeg vasset i Lego som alle andre, og kunne helt sikkert bygget en pen fire-roms leilighet med gule, grønne, røde og blå vegger, og nesten gjennomsiktige plastikkvindu ut mot den grønne liksomhagen.

LES OGSÅ:

Men av en eller annen grunn fikk jeg aldri en flammekaster bygget av Lego. For et nederlag.

Finsk og farlig.

Mark Puustingen fra Finland har sannsynligvis like mye fantasi som fritid, noe som kan bidra til å forklare hvorfor han har laget nettopp en slik flammekaster.

Den eneste delen av dette kvasi-våpenet som ikke er av Lego er en strikk og, naturligvis, beholderen med butangass. Sistnevnte er av samme type som brukes til å fylle opp tomme lightere, og skal visstnok være tilgjengelig i de fleste supermarkeder. Hvor vidt dette også gjelder Norge er uvisst.

Forklaring.

Flammekasteren fungerer ifølge Puustinen ved at "en trekker opp en liten rund knapp, som igjen drar strikken som spenner avtrekkeren, som igjen trykker butangassflaska mot en holder med et hull i, som sørger for at butanen skyter ut av flammekasteren".

Akkurat.

Kilde: Techeblog

Les om flere vanvittige leker her!