Langt under beltestedet

Gulvteppe for smakløse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

"Undertøy på gulvet" føyer seg pent inn i rekken av skilmisseutløsende årsaker, sammen med blant annet den berømte korken på tannkremtuben, åpne toalettseter, overdrevent tippekampforbruk og den populære hvordan skulle jeg vite at jeg ikke kunne bo tre dager på hotell sammen med en ukjent blondine jeg møtte på nachspiel etter julebordet.

LES OGSÅ:

I slike situasjoner er det veldig viktig at det tas et grep for å redde stumpene som er igjen av ekteskapet. Denne gigant-herretrusa er muligens ikke et slikt grep.

Skal ligge.

I motsetning til den du (forhåpentligvis) har på deg nå, skal denne ligge på gulvet.

Den akrylbaserte uhyrligheten er riktignok formet som et plagg en vanligvis finner aller innerst, men det er faktisk et teppe, eller, om du vil, en matte. Det kan brukes både på badet og i gangen. Mange vil nok foretrekke at den ikke blir brukt i det hele tatt.

Billig.

Kjempetrusa måler rundt 63 x 52 centimeter, som er så stort at ikke en gang Homer Simpson vil fylle dem, selv ikke etter en av hans legendariske baconorgier.

Prisen på 24 dollar skremmer ingen, men hvis du finner fram tusjen for å tilføre trusa bremsespor betyr det ingen verdens ting om prisen er skremmende eller ikke.

Kilde: Gearfuse

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!