Lad med urin

Gyselig eller bare en fin, grønn oppfinnelse?

Det er ingenting som er så frustrerende som når batteriene flater ut og du befinner deg langt unna stikkontakten. Enten det er Mp3-spilleren, fotoapparatet, eller andre uunnværlige duppeditter.

LES OGSÅ:

Men med den nye oppfinnelsen Nopopo, kan du lade opp batteriene samme hvor du befinner deg – forutsatt at du har drukket litt på forhånd.

En liten dråpe.

De smarte Nopopo-batteriene kommer (som mange andre vanvittige ideer) fra Japan, inneholder magnesium og karbon – og kan lades med flytende væske, deriblant urin.

Skulle batteriene gå tomme, kan du altså bare trekke deg litt tilbake, dra ned glidelåsen, slippe ut pusten og la det renne i den medfølgende pipetten.

Riski.

Å slå lens på åpen gate kan som kjent lede til politianmeldelse ... Men vi ser likevel for oss at du vil ha en god sak i rettssalen i tiden etterpå – der tungtveiende argumenter for miljøet og andres følelse av å bli støtt, kjemper mot hverandre.

Batteriene kan for øvrig også lades ved hjelp av øl, appelsinjuice eller cola, om du ikke skulle klare å forsyne batteriene fra egen fabrikk.

Batteriene (AA/AAA) koster ca kr 100, og du får dem muligens fra denne siden.

Kilde: himeyashop.com