Kunne Thomas Giertsen slått denne?

Sannsynligvis ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det begynner å bli noen år siden standup-komiker, produsent, og idémaker Thomas Giertsen fikk armen brukket av en, ifølge ham selv, bitteliten dame etter en overmodig opptreden på en scene i Kristiansand.

LES OGSÅ:

Giersten vil nok ikke fryde seg over denne skremmende håndbakmaskinen.

Ja, maskinen. Dette er nemlig første gang vi har sett hillbilly-sporten over alle hillbilly-sporter overført til elektronikken, men ifølge NBC har ikke den japanske (selvfølgelig) produsenten finjustert mekanikken godt nok.

Tar knekken.

Etter bare en måned på markedet har "Arm Spirit" brukket armen på intet mindre enn tre utfordrere. Tatt i betrakning at Atlus Co. bare har utplassert 150 eksemplar av den brutale boksen, er ikke dette en maskin du forteller dårlige vitser til, eller mobber for vekta.

Alle eksemplarene av "Arm Spirit" blir nå tilbakekalt, men produsenten er ikke like ydmyk som en kanskje kunne forvente av en japansk bedrift som har tabbet seg ut:

- Maskinen er ikke sterk, og mye svakere enn en muskuløs mann. Til og med kvinner burde være i stand til å slå den, sier Atlus' pressetalskvinne Ayano Sakiyama.

Ikke vår feil.

Hun kaller tilbakekallingen et "sikkerhetstiltak", og ser ut til å mene at det er spillerne sin feil at armen knekker - ikke maskinen.

- Vi tror noen spillere blir litt for ivrige og vrir armen sin på en unaturlig måte, sier Sakiyama.

Utfordrere til håndbaktronen bryter seg gjennom ti ulike nivåer, som blant annet inkluderer duellering mot alt fra en chihuahua(!), en drita full kampsportmester(!!) og en fransk tjenestepike(!!!).

Det er ikke rart det går galt.

Enn så lenge er ikke maskinen tilgjengelig i andre land enn Japan. Vi kan høre lyden av Thomas Giertsens lettelsens sukk helt hit.

Sjekk videoen av en tilsvarende håndbakmaskin:

Kilde: Gizmodo og NBC

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!