Krigshissere

Endelig begynner leketøysbransjen å ta konsekvensen av at de lager så mye krigsleker.

Dingz-redaksjonen har tidligere foretatt en grundig nærstudie av strømførende leketøy, og som de sikkert ville sagt det på julebordet til Se & Hør: Det var en sjokkerende opplevelse.

LES OGSÅ:

Disse radiostyrte tanksene benytter seg av samme prinsipp, men er litt mer forseggjort enn den runde boksen vi prøvde ut.

I tospann.

De to tanksene har hver sin kontroller, som - du gjettet det - er strømførende. Du fyrer av infrarøde «skudd» mot den andre tanksen, og treffer du - du gjettet det igjen - vil din ellers gode kamerat slenge så stygge gloser i din retning at du gleder deg til å treffe ham en gang til.

Tanksene kan bevege seg over hindringer av ymse slag, så hvis du virkelig vil bruke helga til å nerde kan du bygge opp en liten treningsbane med hindringer og skobokser som brukes som skalkeskjul, slik at du er forberedet på alt når kvelden kommer.

Unngå gulvskader.

Det er verdt å merke seg at kontrollerne har to stropper som festes i hendene, slik at ikke parketten får seg et nytt, stygt merke hver gang noen får et visst antall volt gjennom hendene. Du kan dessuten velge mellom to strømstyrker, alt etter hvor vondt du vil fienden - og deg selv.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den ultimate sadistiske jobbdingsen kan kjøpes hos ThinkGeek for drøye 300 kroner.

Se video av tanksene ved å trykke på PLAY under!

Kilde: Techeblog