Koffeinsprayen vil gjøre deg hypa*

Koffeinsprayen vil gjøre deg hypa*

Tør du?* Du har vel ikke glemt Scooter?

Publisert

Et par kopper kaffe går greit. Etter tre kopper begynner skjelvingen å bli synlig på fire-fem meters avstand, og etter den fjerde er ikke en gang en åker bred nok til at jeg klarer holde bilen på veien.

Kanskje jeg er overfølsom. Med denne koffeinsprayen kan ting gå riktig galt.

Overtid.

Den selges fra nerdenes sjefleverandør ThinkGeek, som har alt en oppegående, stillesittende dataknuser trenger og ikke trenger. Ettersom PC og spillfolket har en tendens til å sitte oppe til langt forbi vanlige folks leggetid tilhører denne sprayen definitivt førstnevnte kategori.

Primer Caffeinated Breath Spray er som navnet sier også en munnspray mot dårlig ånde, men det viktigste er at hver dose gir deg 33 mg koffein rett i munnen, og mer eller mindre rett i blodet.

Overdose.

Trykker du tre ganger på sprayen får du mer koffein enn det finnes i en vanlig energidrikk, og hvis du virkelig har tenkt å utfordre biologiens lover og hvor mye skjelving en tvangstrøye tåler kan du pumpe i deg alle de 1400 milligrammene hver beholder på åtte milliliter inneholder.

Én flaske koster rundt 25 kroner. Det er langt rimeligere enn en caffe latte på Grünerløkka, om enn litt mindre sosialt.

Kilde: Thinkgeek

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer