Knuckle Blaster Stun Gun gjør vondt

Veldig, veldig, veldig vondt.

Knuckle Blaster Stun Gun er egentlig laget for at du skal kunne forsvare deg mot Marianne Aulie uventet kontakt fra veldig nærgående mennesker, også kalt et overfall. Akkurat nå tenker vi likevel på et par andre som kunne hatt behov for et besøk fra herr Blaster.

LES OGSÅ:

Kom så, kom så, alarmselgermannen fra Rimi. Litt nærmere nå. Liiitt nærmere ...

Enkelt grep.

Den svært støtende, batteridrevne forsvarsmekanismen holdes med fast grep i hånda, og bør ligge enkelt tilgjengelig i tilfelle noe skulle skje. Et mykt gummilag og fingerkonturgrep gjør at selvforsvars-opplevelsen blir nesten like behagelig som en natt blant nyvasket sengetøy. Den blir derimot ikke spesielt behagelig for overfallsmannen.

Hvis for eksempel lommemannen skulle hoppe ut fra buskene kan du gi vedkommende et kort, men ekstremt kraftig støt på 950 000 volt. Altså nihundreogfemtitusen volt. Det er nesten nok til å starte eget kraftverk i en norsk småby, og garantert nok til å sette angriperen helt ut av spill.

Forbud.

Det er litt urovekkende at Knuckle Blaster Stun Gun er forbudt i hele ti amerikanske stater, inkludert New York og Washington, i tillegg til seks andre mer eller mindre store byer. Det betyr nemlig at det ikke er en sjanse i havet for at den er lovlig i Norge.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men du kan jo se på den en stund, og drømme om de utrolige kontorspøkene du kunne dratt på fjotten fra tredje etasje.

Knuckle Blaster Stun Gun koster rundt 500 kroner.

Kilde: Coolest Gadgets