Kle deg ut som en brusautomat

Kle deg ut som en brusautomat

Og unngå å bli ranet på gata.

Publisert

Den japanske designeren Aya Tsukioka har kommet opp med en forkledning som skal beskytte deg mot potensielle angrepsmenn.

For hva er vel bedre enn å forvandle seg til en uskyldig brusautomat dersom du aner at du er i trøbbel? Forkledningen er et alternativ til pepperspray og stun-guns, men forutsetter at du faktisk har tid til å stoppe og tre på deg automat-drakta.

Kostymet består av et skjørt som kan foldes ut til et stort telt med brusautomat-mønster. Meningen er at du skal holde det opp over hodet ditt, og dermed bli "usynlig".

Det vil unektelig se litt mistenkelig ut at beina dine stikker ut, så det spørs hvor effektiv forkledningen er i praksis. Og du risikerer jo at noen faktisk forsøker å kjøpe en cola.

Løsningen er inspirert av et triks brukt av ninjaer, som gjemte seg under svarte tepper om natta.

Kumlokk-veske.

Du lurer kanskje på hvor du skal gjøre av veska mens du står der og holder teltet med begge hender. Det finnes selvfølgelig en løsning for dette også, i form av Manhole Bag.

Dette er en veske som forvandles til et kumlokk. Bare legg den ned på gata foran deg, og tyver og kjeltringer vil trampe forbi uten å merke noe som helst.

Begge oppfinnelsene er foreløpig på konsept-stadiet, og der blir de sannsynligvis en god stund til.

Se masse bilder til venstre!

Trykk her for flere morsomme og sprø saker!

Kilde: gizmodo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer