skinbag.net
skinbag.netVis mer

Klær & PC-veske i menneskehud

Om Hannibal Lecter skulle trengt nye klær og en PC-veske ville han vurdert disse. Årets kanskje ekleste produkter er nå til salgs.

Vi får ile til og si at det er syntetisk menneskehud det er snakk om, likevel må vi bare si det:

LES OGSÅ:

Selv om syntes Nattsvermeren var en glitrende grøsser, så er dette noe av det ekleste vi har sett.

Hannibal Lecter i Anthony Hopkins skikkelse var skremmende nok, men det var altså den syke-syke morderen Jame 'Buffalo Bill' Gumb som sydde klær av menneskehud. Ille nok på film, men å gå med noe liknende i virkeligheten? Neppe.

Full kleskolleksjon.

Det er Skinbag.net som selger herligheten under mottoet «organiske objekter i syntetisk menneskehud», og falt du av lasset her blir det neppe bedre når de påstår at «Skinbag-stilen er et alternativ til piercing og tatovering, som gjør det mulig å vise sin identitet til andre».

Strengt tatt lurer vi også på om klærne puster, eller om man blir så svett som man ser ut.

Vel-vel. Hver sin smak sier nå vi, og din mening håper vi at vi får i stemboksen til høyre her, etter at du har bladd deg gjennom eksempelbildene fra kolleksjonen til venstre.

Buffalo Bills PC-veske.

Men ikke bare kan du kle deg opp i uvesenet, du kan også pakke inn dine dyrekjøpte dingser i det også.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Selv synes vi PC-vesken er ekkel, og med en pris på over 600 dollar er den jammen dyr også. Skulle du altså være i tvil om det er noen sammenheng mellom mye penger og god smak, så bør svaret være et rungende nei.

Takler du utseendet uten å føle deg som gal massemorder på rømmen skal du imidlertid kunne glede deg over følgende fordeler:

- Materialet skal i seg selv være støtabsorberende, og med 1 cm fyll bør altså din bærbare PC full av skumle voldsfilmer du har lastet ned fra obskure østtyske servere ligge like trygt som et lam på vei til slakteren.

- I tillegg er det praktisk sidelomme for tilbehør, der du for eksempel kan skjule hockey-masken din mellom slagene.

Grøss og gru...

Trykk på de små bildene til venstre for å se STORE versjoner av klærne og PC-vesken!

Kilde: Skinbag.net og Techiediva.