Foto: Amazon.com
Foto: Amazon.comVis mer

Kjøp din egen tank

Synes du det er skummelt å skifte fil i rushtrafikken? Da er denne tanksen, som er til salgs på Amazon, løsningen.

Navnet på herligheten er JL421 Badonkadonk, og som du ser i bildespesialen til venstre er dette doningen som vil gi selv den mest forsiktige søndagskjører hår på brystet.

LES OGSÅ:

Ja, den virker.

Badonkadonk-tanksen tar totalt fem personer, med mindre du heller vil bruke plassen til å frakte smuglergods eller annet mistenkelig materiale.

Føreren kan stå og kjøre, og stikker da fram hodet sitt via en luke. Det er også denne posisjonen som anbefales for at føreren skal se best mulig.

Skulle kulene hagle mens du er ute på oppdrag er det nok likevel et tryggere alternative å holde seg inni kroppen, til tross for minimalt utsyn.

400 watt.

Men også tøffe tanks-sjåfører må ha musikk til arbeidet, og med i prisen følger derfor et 400 watts PA-anlegg som sørger for lyd både innvendig og ut gjennom vindussprekkene.

Bra med lyd, men motor?

Selv om det kuleste er å snike seg inn på fienden i nattens mulm og mørke, er tanksen også utstyrt med lys og blinklys. Som du ser i bildespesialen fås også et blålig lys på understellet, sånn at du skal se skikkelig tøff ut på den lokale stripa.

Dessverre gir ikke standardmotoren på 6 hestekrefter den store fartsopplevelsen. For selv om det loves en fart på cirka 40 Mph eller 64 km/t, så er nok disse målingene tatt i kraftige nedoverbakker. Uansett vil det neppe være noe stort problem, Badonkadonken kommer aldri til å bli godkjent på norske veier uansett.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen på rundt 20.000 dollar, eksklusive frakt og moms, gjør i tillegg at dette vil forbli nok et leketøy for de rikeste av de rike. Vi klassifiserer uansett Badonkadonken som ren nonsens, men det er i hvert fall morsom nonsens.

Kilde:

Amazon