Julen knust i 8-biter

Julen knust i 8-biter

I Spania har de endelig forstått hva julen handler om: Pac-Man.

Publisert

Noe har gått tapt midt i det vanvittige julemaset. Dette noe er en gul, ostelignende runding som spiser opp alt som kommer i hans vei, men som samtidig tåler spøkelser like dårlig som et kjøpesenter tåler uteliggere.

Pac-Man-julen er her, og det er ikke en dag for tidlig.

Spaniajul.

Det fantastiske, elektroniske juletreet på bildet over befinner seg dessverre ikke i Norge, men i bykjernen i Madrid, Spania, et land hvor de tydeligvis vet å sette pris på de eldre.

Det er nemlig 27 år siden Pac-Man-spillet først så dagens lys i Japan, men ettersom et data-år er rundt 15 menneskeår snakker vi faktisk om en 405 år gammel spillskapning.

Animert.

Treet kommer komplett med den gule hovedpersonen, spøkelser og energipillene som Pac-Man knasker for å holde motet oppe (det er en tøff verden, også i 8 bit), og figurene er til og med animert.

Ikke veldig animert - alle som nå sitter med nostalgiske tårer i øynene skulle nok helst sett at figurene beveget seg over hele juletreflaten - men nok til at vi kan si at treet utvilsomt er en passende hyllest til Jesus-barnet.

Han spilte som kjent Pac-Man på en Nintendo DS Lite tre dager etter fødselen.

Trykk på PLAY under for å komme i julestemning!

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer