Jentene vil elske denne

Nå kan de endelig fortsette praten uforstyrret.

Denne dobbeldoen bringer minnene tilbake til leirskolen på 80-tallet, der opptil tre personer kunne sitte ved siden av hverandre på den fluebefengte utedoen som sto til vår disposisjon.

LES OGSÅ:

Hvis du har savnet denne følelsen kan antagelig The TwoDaLoo bringe minnene tilbake. Denne dobbeldekkeren skal nemlig la både deg og din beste venninne, (jada, vi vet at dere alltid går på badet samtidig) fortsette praten uforstyrret selv når naturen kaller.

Skillevegg?

Selv om man her sitter ansikt til ansikt skal man likevel kunne beholde et minimum av privatliv på grunn av skilleveggen, men det er vel neppe å legge skjul på at ikke alle vil tørre å slippe seg helt løs her.

Produsenten skryter også av at de har tenkt på miljøet, noe som i praksis betyr at de to toalettene har felles nedskylling - her er det om å gjøre å bli først ferdig med andre ord...

Grunnmodellen koster 1400 dollar, en sum som ikke er så ille i seg selv, og er du i det spandable hjørnet kan du velge luksusmodellen med en 7-tommers LCD-TV og dockingstasjon til iPoden din.

Dessverre er minimumsbestillingen på hele 12 stykker, så vi anbefaler at du sjekker responsen i jentegjengen før du henter kredittkortet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Geekologie og WiseRep.