Inne og ute er akkurat det samme

Ethvert forbud vil alltid bli etterfulgt av flere forsøk på å omgå det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Før du begynner å spekulere i hva hullene over ser ut som, kan brukes til, og i det hele tatt lar fantasien løpe løpsk, så er de bare løsningen på en utfordring som norske røykere stått overfor i flere år allerede:

LES OGSÅ:

Hvordan holde seg varm når en ha seg en røyk, men ikke får lov å forbli innendørs? Tyskland har svaret.

Tre hull.

Røykeloven har også nådd tyskerne, men ikke alle har tenkt å smile høflig mens restaurant- og barlokaler legges røyketomme.

Ved Maltermeister Turm i Goslar har eieren installert tre veldig synlige, røde åpninger ved siden av barens inngangsdør, og den brukes nøyaktig slik du ser over: Stikk hodet og armene inn i hullene, og trekk nikotinen fra røyken dypt ned i lungene - uten å bli kald på annet enn nese og hender.

Gapestokk?

Installasjonen oppsto opprinnelig som en vits, men som mange andre vitser, for eksempel politikere, ble det alvor etter at den slo an blant edru, ikke fullt så edru, og fullstendig svimeslåtte bargjester. De vet som kjent best.

Observante vil også se den opplagte symbolikken i at røykerne ser ut som de står i gapestokken, men vi skal la politikken ligge siden det snart nærmer seg jul.

Kilde: Spluch