Ikke for pyser

Alton Towers Hotel ønsker å skremme vettet av deg med sin fæle service.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alton Towers Hotel i England er etter alt å dømme det eneste hotellet i verden hvor Basil "Fawlty Towers" Fawlty ville fått fast ansettelse, ihvertfall hvis han hadde søkt jobb rundt Halloween-tider.

LES OGSÅ:

Det kombinerte hotell-, spa-, golf- og fornøyelsespark-komplekset har nemlig tenkt å gjøre det alle andre hoteller søker å unngå for enhver pris: Å skremme bort gjestene.

Billig moro.

For drøye 500 kroner natta vil Alton Towers Hotel gjøre alt de kan for å skremme bort de utvalgte som sjekker inn på de fem spesialdekorerte Halloween-hotellrommene mellom 13. oktober og 4. november.

Triksene inkluderer alt fra tulleoppringninger midt på natta til besøk fra vilt fremmede, for ikke å glemme utkledde idioter i dårlig sydde kostymer som bringer tankene tilbake til temafester på ungdomsskolen.

Gjestene kan også forvente å snuble over småskremmende rekvisitter, inkludert lemlestet leketøy og trestaker. Det siste kan bli nyttig når du skal klage til hotelldirektøren fordi du ufrivillig ble innkvartert på et Halloween-rom fordi "det er fullt, beklagersåmye, på hele hotellet".

Kjedelig?

Rommene er utstyrt med rød lyssetting, ødelagte gardiner, og vegger fulle av liksomblod. Akkurat som en kveld på din lokale pub, med andre ord.

Hvis du mot formodning skulle kjede vettet av deg har altså Alton Towers alt fra en fornøyelsespark med berg-og-dal-bane til spa og minigolf på steroider, også kalt extraordinary golf.

Vi? Vi blir sittende hjemme mens vi ser på Beat for Beat på NRK1. Ingenting er mer skremmende på Halloween enn Beat for Beat.

Kilde: Guardian.co.uk