Homersapien er homer sapiens

Robosapien blir reinkarnert. Ønsker den å nå ut til inderne, mon tro?

Du har helt sikkert våknet i en dam av svette flere ganger i ditt liv, fordi du drømte at du ble reinkarnert som, tja, Dronning Sonjas kammertjener.

LES OGSÅ:

Hvis det er alternativet kan vi godt ta til takke med å komme tilbake som en lyspære på et offentlig toalett.

Homerisk.

Robosapien har tidligere gjort stor suksess blant voksne som aldri egentlig ble voksne, og som aldri vil få råd til en skikkelig robot.

Nå kommer den populære leken i to helt nye utgaver, og hvis du ikke hadde lyst på den før kan du like gjerne sette av penger til et eksemplar nå.

Spidersapien og, best av alt, Homersapien er de selvforklarende navnene på oppdateringen, og animasjons- og tegneserienerder over hele verden gleder seg.

Do da bartman.

Førsteutgaven av Robosapien kan bevege seg i to hastigheter, og gjør det med omtrent samme eleganse som en 11-åring som har drevet med kunstløp i et halvt år. Den har dessuten 67 ferdigprogrammerte moves, inkludert dansing, kung-fu-slåssing, raping (begge variantene - den du ser i musikkvideoer, og den du gjør etter en Cola på styrten) og, kremt, promping.

Men kommer Homersapien til å oppføre seg som Homer? Det vil i så fall bety enda mer og høyere raping, enda mer promping, enda flere fornærmende kommentarer til forbipassendere, og en fire-fem forskjellige uttaler av D'oh!. Hvis vi er riktig heldig kan Spidersapien klatre opp stueveggen, slik at det blir den, og ikke deg, som tar knekken på spindelvevene øverst i hjørnet.

Regn med en pris på rundt 1500-2000 kroner for de oppdaterte robotrølperne.

Kilde: Gizmodo