Her er penis-atlaset

«Det er det samme hva du kaller den, bare du vasker den riktig.» Det har vært slagordet til den nye intimsåpen for menn fra Asan, men de har ikke tatt det helt bokstavelig.

For å få blest rundt den nye intimsåpen fra Asan (se bildet til venstre) har deres kreative markedsavdeling oppfordret oss menn til å røpe sine høyst private kjælenavn på sine edlere deler.

LES OGSÅ:

Og som man roper i skogen får man svar, for foreløpig har de registrert 3200 kjælenavn fra menn spredt over hele landet.

Store geografiske penisforskjeller.

Under navneregistreringen fant de også ut at kallenavnene varierer kraftig fra fylke til fylke:

Trønderne har ofte navn som Litj-karen, Pesslurskoilten og Trønderjærnet, mens Oslofolk holder seg til mer sofistikerte navn som Prins Albert, Bedåreren og Palasset. Hva gutta i Hordaland tenker på, med navn som Milli Vanilli og laksen er derimot ikke lett å forstå.

På Sørlandet virker det derimot som selvtilliten er på topp med navn som Tryllestaven, Den gylne halvmeter og Aleksander den store, og kanskje er det temperaturen som gjør at nordlendingene heller sverger til navn som Nøtteliten, Snøtten og Knerten.

Inndelt etter fylke.

Vi har lagt alle kallenavnene inn i kartet nedenfor, så her er det bare å trykke på det fylket du har lyst til å sjekke ut - så listes alle kallenavnene opp.

Lykke til :-)

Artikkel element er utdatert


Psst: Det var ingen registrerte kallenavn for Aust-Agder. Men ikke bli lei deg, du har fortsatt over 3200 kallenavn igjen å kose deg med.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk her for å komme tilbake til hovedsiden!