Hemmeligstempla

Hvis utro tjenere kan, så kan du. Og det med din helt egen USB-makuleringsmaskin.

Akkurat når du minst venter det banker det på døra. Du kan ikke la noen se deg mens du sitter og nileser A4-arket med informasjon om naboens sju-ukers heklekurs, så hva gjør du?

LES OGSÅ:

Du gjør det alle har gjort siden vikingene forsøkte å skjule de frekke MMS-bildene fra kone og barn etter nok et plyndretokt: Du stapper det i kjeften og tygger. Tygger for harde livet.

USB Geek mener derimot at det hele kan gjøres litt enklere med sin USB Paper Shredder and Letter Opener. Ikke bare er det det mest bokstavelige produktnavnet vi har hørt i vår levetid, det er også en makuleringsmaskin som simpelthen plugges i USB-porten på PCen eller Macen din.

Dermed kan du makulere A6-dokumenter (som de innvidde allerede vet er like stort som et A4-ark som er brettet i to) og mindre i løpet av kort tid, slik at alt beviset som er igjen av den kompromitterende hekleinvitasjonen er noen strimler med billig kopipapir.

Denne USB-dingsen fungerer også som brevåpner, som faktisk høres nyttig ut. Alle vet at et papirkutt kan ta livet av en 400 kilos okse hvis ikke en er forsiktig, så her settes sikkerheten først.

USB Paper Shredder and Letter Opener er klar for bestilling i løpet av juli, som er nå, og koster 32 dollar, eller 200 kroner (uten frakt og moms).

Artikkelen fortsetter under annonsen