HemAway er ingen Hemingway

Hemorroide-do som går rett på sak.

Hvis det sitter noen foran deg i kinosalen og vrir seg gjennom hele filmen, behøver ikke det bety at de finner det tyrkiske melodramaet som utspiller seg på lerretet ulidelig kjedelig. Det kan være så enkelt som at de har hemorroider.

LES OGSÅ:

Akkurat det er ingen spøk, men et produkt kalt HemAway ligger farlig nær parodien - først og fremst på grunn av den grense- hemorroidesprengende videoen som skal bidra til å markedsføre produktet.

Knute på tråden

HemAway er et spesialdesignet toalettsete laget av en lege som selv hadde pådratt seg de karakteristiske åreknutene, og som derfor hadde behov for en enkel måte å få hevelsen i de nedre regioner til å dempe seg.

Produktet gjør i alle tilfelle ikke hele arbeidet. Først må du sitte ned på setet, så gjør du noen få, grunnleggende, og "nøye koreograferte kroppsbevegelser", ikke så rent ulikt en nervøs synkronsvømmer som sitter på do og går gjennom programmet før konkurransen.

Problemet løst?

Etter noen få minutter skal hemorroidene angivelig trekke seg tilbake, slik at du igjen kan oppsøke kinosalen uten for store plager.

Våre ord blir uansett fattige. Sjekk videoen under, som for de fleste gir langt mer informasjon enn nødvendig.

Kilde: Medgadget