Helt fjern - full kontroll

Endelig et våpen vi kan fyre av med glede.

Hvor mange ganger har du ikke tatt deg selv i å tenke å, han der forbanna Ivar Dyrhaug som haltedanser rundt i studioet med det altfor selvtilfredse smilet sitt, mens alt du kan gjøre er å skifte kanal?

LES OGSÅ:

En blir ikke tilfredsstilt av slikt.

Personer med kjip barndom, kjip ungdom og en enda kjipere tilværelse i kjip jobb løser sliker problemer ved å gå ned i kjelleren, åpne våpenskapet og hente fram jakthagla. Slutt på TVen, slutt på Dyrhaug.

Pasifistisk.

Men på samme måte som et sivilisert samfunn løser konflikter i rettsvesenet, og ikke med vold, så løser en problemer foran TVen ved å fake at en løser problemene med vold.

Denne pistolen, som enten er i salg, eller så er den en Photoshop-konstruksjon, har alt du forventer av en fjernkontroll. Den kan også sikres som et vanlig skytevåpen, slik at ungene dine ikke skifter til barne-TV midt i ekstraomgangene av cupfinalen.

Dessuten kan den helt sikkert brukes som forsvarsmiddel ovenfor ukjente og uhøflige inntrengere midt på natta, som brøt seg inn for å se midnattsfilmene på TV1000.

Interessert i flere syke våpen? Sjekk ut painballvåpenet fra helvete, eller les om designerguruen som styler maskingeværer, håndgranater og pistoler.