Hårfin harrypresang

Hvis du ønsker å finne ut hvor harry du egentlig er, kan du lese denne artikkelen.

Har det gått litt trått i det siste? Har du trålet deg gjennom Mads Larsens samlede pornopung-verker, men bare endt opp med såra stolthet og et par blåmerker rundt øynene, i tillegg til et glattbarbert areal som bare du ser? Er intimlivet ditt redusert til litt for lange gjensynsklemmer med kolleger du egentlig ikke kjenner så godt, og der flere av dem viste seg å være elektrikere som bare skulle skifte ut pærene i taket?

LES OGSÅ:

Fortvil ikke.

Dobbelt opp.

Du kan fornedre både deg selv og flere av vennene dine hvis du gjør som neanderthalere har gjort siden de først fant ut hvordan de skulle lagre shampo i to kokosnøtter, nemlig å gå til innkjøp av Shower Breasts - shampo-dispenseren som er fem prosent virkelighet og 97 prosent hollywoodfantasi. De som reagerer på at regnestykket ikke går opp glemmer at vi faktisk snakker om Hollywood.

Klem på den ene puppen og ut kommer shampoen. Intet mer, intet mindre.

Vi kunne fortsatt med å si "klem på den andre puppen og ut kommer balsamen", men det ville vært å overvurdere vårt publikum. Ekte menn bruker som kjent ikke balsam. Ekte menn tror balsam er noe for sjelen, for det har de lest på en Henne-forside på Narvesen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men husk: Bare et par skviser. Du vil ikke at dette skal gli over i et usunt forhold til lateks og løsrevne kroppsdeler.

Prisen på Shower Breasts er 15 pund, eller cirka 180 kroner (uten frakt), og hvis du føler for å utfordre dine egne og andres sosiale fordommer kan de bestilles her.

Kilde: Gizmodo