Håndkle med identitetsproblem

Først det ene, så det andre. Og så tilbake igjen til det ene.

I en episode av sitcom-serien Kongen av Queens, den som produserer like mye humring blant den mannlige delen av befolkningen som en vits om pupper eller biler (med pupper), leverer vår felles helt og postmann Doug flere pakker til en person som alltid åpner døra med håndkleet festet rundt livet.

LES OGSÅ:

Men Doug stoler ikke på knuten. Den ser ut som den skal løsne - hver gang. Det fører til mye hurlumhei og klassiske sitcom-fnis.

Ta det på deg.

Med dette Wearable Turkish Pool Towel ville ikke episoden blitt laget.

Det går kanskje ikke helt klart fram av bildet øverst, der det ser ut som håndkle-modellen blottlegger seg for hele Majorstua gamlehjem. Bildet til venstre er derimot klarere.

Dette er nemlig håndkleet du også kan bruke som badekåpe. Intet mer, intet mindre. Det er laget hull til armene, som gjør at du slipper å bruke den tvilsomme håndkleknuten som i generasjoner har vært kjent for å løsne på det tidspunktet hvor den absolutt ikke skal løsne.

Hei, svigermor. Hvorfor løper du, svigermor?

Populær.

Håndkle-kåpa er importert fra Tyrkia (til USA), laget av 100% ageansk bomull, veier 485 gram, og skal være solid nok til å tåle en het sommer eller to i, tja, Tyrkia? Den er naturligvis også klar for maskinvask.

Prisen ligger på rundt 380 kroner, men ettersom dette er en så smart idé som vi først trodde det var da vi så den, er kåpehåndkleet akkurat nå utsolgt.

Kilde: Random Good Stuff