Grand Grand Splatch Rug er lureri

Ikke minst hvis du trodde et svømmebasseng kunne være så billig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et opphold i sydligere strøk nylig bekreftet at alle fordommene vi måtte ha mot svømmebasseng i hagen stemmer: Det er helt fantastisk. Dessverre. For nedturen når en kommer hjem blir desto større.

LES OGSÅ:

Er det mulig å finne trøst i Grand Grand Splatch?

Luftspeiling.

Navnet er i det minste egnet til å spre glede, og hvis du lukker øynene eller eventuelt overdriver bruken av smertestillende på blå resept, kan du kanskje tenke deg at du befinner deg på badebassengkanten i kjelleren i ditt eget hjem.

Bare ikke forsøk å stupe fra stupebrettet til høyre i bildet. Dette er og blir falskt spill, og ditt observante øye bør for lengst ha lagt merke til at dette er et teppe med et relativt troverdig bassengmønster vevd inn i sentrum.

Penger spart.

Teppet måler 3.8 x 3.4 meter, og den eneste fordelen vi kan komme på sammenliknet med et ekte basseng er at du slipper å betale en formue i vedlikehold - det trenger bare litt støvsuging i ny og ne - og at sjansen for utroskap fra konas side minker betraktelig ettersom det ikke finnes behov for en pool boy.

Grand Grand Splatch skal kunne kjøpes fra de gale franskmennene hos Maad, men pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Det eneste vi vet er at det er billigere enn marmor, klor og betong.

Kilde: Oh Gizmo!

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!