Fra øyevipper til øyestikker?

Mascaraen som beveger seg er ikke uten risiko.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med dette beveger vi oss inn i en verden som stort sett er forbeholdt jenter, gothere og emo-gutter og jenter, men vi vet nok om mascara til å forstå at den under de rette omstendigheter kan være litt som å tre en elg gjennom et nåløye.

LES OGSÅ:

Nå forberedere make-up-gigantene en sminke-evolusjon som kan, vi understreker kan, gjør livet enklere.

Vibra-hjelp.

Estée Lauder og Lancôme vil i løpet av de neste månedene lansere mascara som vibrerer. Nøyaktig hvor de har hentet inspirasjonen fra blir det opp til din skitne fantasi å avgjøre.

Mascara-pålegging er angivelig en ganske møysommelig affære, og kan medføre at håndspåleggeren ender opp med å se ut som et fugleskremsel på vei ut i Halloween-natta hvis det gjøres feil. Den vibrerende mascaraen skal kunne maskere øyevippene langt bedre enn din skjelvende morgenhånd, og selv om den krever batterier - batterier kan som kjent gå tom når som helst, og du har aldri nye i skuffen - loves det at presisjonen blir høy.

Trykk her for flere sprø saker!

Sving løs.

Estée Lauders versjon vil få det forferdelige navnet TurboLash All Effects Motion Mascara, og kommer til å koste 30 dollar (rundt 155 kroner). Den har en tupp som vibrerer med en hastighet på 125 mikropulser i sekundet, og skal bare brukes på øyevippene.

Lancômes vibrasjonsvidunder heter simpelthen Ôscillation (som betyr "oscillasjon", som igjen betyr "svingning"), og lover å dekke hver eneste vipp med mascara hele veien rundt, altså 360 grader.

Hvor vidt det skal være mulig å holde hånda di nesten helt i ro mens mascara-vibratoren jobber er foreløpig uvisst, men latskapen har gode kår om dagen, så vi utelukker det ikke.

Trykk her for flere sprø saker!

Kilde: Engadget