Fiskelykke eller fiskeulykke?

Fiskelykke eller fiskeulykke?

Denne bilen er ikke så lett å få på kroken.

Publisert

Kunstere med humor er like sjeldne som den afrikanske gulsvorfuglen, så ta godt vare på britiske Andy Hazell.

Ikke bare er han usedvanlig glad i elendige ordspill, han søker også fiskelykken der en minst forventer å finne den: midt i trafikken.

Langdistanse.

Hazell har tatt en bil som i utgangspunktet ikke er spesielt pen å se på - en gammel Vauxhall Corsa - og gjort den enda verre for øynene.

En gigantisk havabbor på 5.5 meter har gjort bilen atskillig lenger enn den var, og Hazell har angivelig brukte flere tusen pund på monsteret.

Lysshow.

For å virkelig understreke poenget er fisken utstyrt med hydraulikk og tolvvolts-motorer som gjør halen, ryggfinnene og munnen bevegelig, i tillegg til 320 fluoriserende lys som er dandert langs aluminiumskroppen.

- I disse dager gjør designerne bilene glatte og aerodynamiske, så jeg tenkte at det neste steget måtte være en fisk, forteller Hazell til BBC, og legger til at fiskebilen tok tre uker å bygge.

Ape.

Det gjelder å tenke på tvers, med andre ord, spesielt når en skal parkere. Havabboren er ikke akkurat laget for trange luker i storbyen.

Andys neste prosjekt? En apekatt som kjøres som en moped.

Dette er en melding til Kristiansand Dyrepark: Lås døra til kåken til Julius.

Kilde: Spluch og BBC.co.uk

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer