Fingernem telefon-finger

Fingernem telefon-finger

Vi vet at iPhone-brukere ikke er som andre mobilbrukere, men dette ...

Publisert

Selv de mest rabiate iPhone-tilhengerne vil innrømme at skjermen er nesten like vanskelig å holde fri for griseri som et fjøs fullt av, vel, griser.

Phone Finger vil kanskje hjelpe litt på problemet, med strek under kanskje.

Smuss.

Produsenten markedsfører den spesielle telefon-fingeren som kanskje "det morsomste iPhone-tilbehøret som er tilgjengelig", og, vil vi legge til, kanskje det dummeste. Den skal hindre fingrene dine i å legge igjen smuss og fett og annen møkk på den speilblanke iPhone-overflaten, men den hindrer ikke uønsket oppmerksomhet.

Den svarte gummifingeren ser nemlig mer ut som noe tollerne på Gardermoen henter fram fra skuffen etter en av avgangene fra Amsterland lander, enn noe du vil bruke i full offentlighet. Tar du fram denne på fest er du han rare som om fem minutter sitter alene i et hjørne.

Fingerslem.

Prisen er det ingenting å si på - for rundt 80 kroner får du en pose med 25 fingre - men om produsenten mener alvor er det vanskelig å si noe om.

Fingeren kommer i fire forskjellige størrelser, som vil si de sedvanlige small, medium, large og extra large.

Nei, den skal ikke brukes der nede, og, nei, du skal ikke bruke den til å pelle deg i nesa. Det er det fortsatt au-pairen din som skal gjøre.

Kilde: Geekologie

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer