Fem snåle saker

Her er dingsene som vil skille deg ut på godt og ondt. Mest ondt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvor langt er du villig til å strekke deg for et penere smil? Blir du fort sliten og trenger en kjole som blåser seg opp til krakk etter hvert som du går?

LES OGSÅ:

Vi har plukket fram fem produkter som på sett og vis lover å gjøre nytte for seg, men som hver for seg gir oss frysninger langt inn til beinmargen.

image: Fem snåle saker

5. Det styggeste headsettet.

Hvis du har lyst til å se ut som om du har ranet en Barbie-butikk, så er disse hodetelefonene fra Grande Headphones for deg. Prisen er på levelige 70 dollar, og det er jo en grei pris hvis du har lyst til å skremme vettet av emo-kidsene i skolegården. Bare husk solbriller. Mørke solbriller.

Les mer her!

image: Fem snåle saker

4. Parykk til bikkja.

Til og med hyperbortskjemte pappajenter har skjønt hvor kult det er å ha hund. Det hun tilsynelatende ikke har skjønt, er imidlertid at det hunden aller helst vil er å leke og trene sammen med eieren. Nu vel. Vi skal ikke slå alle hunder over en kam, og har du en hund som synes det er ok å bli pyntet er i hvert fall Wigglesdogwigs stedet å gå.

Bak prosjektet står Ruth Regina som faktisk har vært parykkmaker i 50 år og piffet opp alt fra dophodet til Kate Moss, til Marisa Tomei og Jennifer Lopez.

Men om hunden din trenger det, ja det får du vurdere selv. Les hele saken!

image: Fem snåle saker

3. Forferdelig skomote.

Disse tærskoene får de forhatte Crocs-sandalene til å se fullstendig grå og anonyme ut. Skoene er fortsatt bare på design-stadiet, men de er ventet å komme både i sort og i hvitt, mao både for ham og for henne.

Et grotesk par sko som vi er livredde vil komme til å formere seg på samme måte som Crocs i skohyllene til folk. Se store bilder av skoene her.

image: Fem snåle saker

2. Oppblåsbar kjole.

Et luftig alternativ for deg som liker å hvile på veien, og nok et eksempel på at galskapen i designverden vil ingen ende ta.

Kjolen er montert til to pumper som det igjen er meningen du skal stikke føttene dine inn i. For hvert skritt du tar vil altså kjolen sakte men sikkert fylles opp, og det hele kan vel egentlig se ut som et voldsomt luft-i-magen-problem.

Men det praktiske er at du kan bruke kjolen som krakk, og den er dermed perfekt for folk som blir fort andpusten. Sjekk video!

image: Fem snåle saker

1. Penere smil.

Etter fjorten timer bak kassa kan det være vanskelig å tvinge frem et ekte smil når enda en kunde kommer for å klage på mandarinene han kjøpte i går.

Yumi skal hjelpe deg. Den ser ut som et lite torturinstrument, men er faktisk en slags smiletrener du putter i munnen. Ifølge nettstedet TokyoMango vil du få et penere smil hvis du bruker den fire ganger om dagen - tre minutter av gangen.

Regn med merkelige blikk hvis du stapper den i munnen og tusler på butikken for å handle. Les hele saken her.