Extensys 4000 er langdryg

Teller størrelsen likevel?!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det finnes hovedsakelig to måter å skremme vettet av dama på når hun legger seg om kvelden. Den ene er å si "kjære, jeg har dårlige nyheter - TV-bransjen har bestemt seg for å legge ned alle reality-programmene som finnes".

LES OGSÅ:

Den andre er å finne fram Extensys 4000, og dra bort dyna som ligger over deg akkurat idet hun kommer inn på soverommet. Hvis ikke det hylet knuser noen vinduer og tar livet av noen ekorn i trærne utenfor huset, så vet ikke vi.

En lang historie.

Extensys 4000 er en av de ferskeste bidragene til hvordan en mann kan øke egoet sitt ved å øke størrelsen på kroppsdelen som er kjent for å ta rundt 85 prosent av avgjørelsene. Ja, den, ja.

I motsetning til hva bildet over kan synes å vise, skal den ikke brukes som straff hvis noen mener du var for lenge på byen i går, eller hvis du dreit deg ut under sengetøysvasken - igjen.

I skrustikka.

Som bildet til venstre viser skal du simpelthen feste din lille ridder godt fast inni ringene på Extensys 4000, før du fortsetter med å skru til "stikka" i andre enden slik at avstanden mellom ringene så vidt blir større. Den skal med andre ord skrus så fast at du kjenner det litt, men hvis du hører knakelyder eller det føles som du skal svime av har du skrudd for hardt.

Det vil si, penisforlengeren har innebygd sikkerhetsmekanisme som forhindrer at du kan skade minstemann ved uforsiktig eller overivrig bruk.

Etter at du har oppnådd den ønskede spenningen slipper du opp skrumekanismen slik at Extensys 4000 blir stående i spenn.

Tålmodighet er en pryd.

Apparatet må brukes hver natt, og hvis du er pliktoppfyllende kan du etter tre måneder forvente en kjempegevinst på ... én centimeter. Riktig. Én centimeter. Lidelsene du må gjennomgå er sannsynligvis ingenting i forhold til skrubbsårene som kjæresten din vil få, fordi du snur deg altfor raskt rundt under en altfor het drøm som involverte Jessica Alba, boblebad og en, eh, høygaffel?!

På samme måte som du får beskyttelse når du er overivrig, vil enda en sikkerhetsmekanisme slå inn i forbindelse med slike drømmescenarier som vi nevner over, eller hvis du for eksempel våkner med et brød i senga som ikke kommer fra baker'n på hjørnet.

Fem centimeter?

Hvis du virkelig har stå-på-vilje (kremt) kan produsenten fortelle at noen kunder har fått forlenget redskapet med opptil fem centimeter i løpet av et helt års bruk. Spørsmålet vi da har er: Taper du i tykkelse det du vinner i lengde? Går vi fra lakrisbåt til lakrissnører?

Extensys 4000 koster rundt 1200 kroner uten frakt og moms, og, ja, de leverer til Norge. Du kan forøvrig lese noen fantastiske vitnesbyrd her, som nesten er som å høre en nyfrelst scientolog fortelle om livet før og etter Tom Cruise.

Helt til slutt: En stor klapp på ryggen til dingz.no som brukte ordet "penis" kun én gang i løpet av hele saken. Ah, svarte, to ganger.

Kilde: Gizmodo