Et skikkelig dyneløft

Nå er det ikke bare drømmene dine som får virkeligheten til å framstå som noe helt annet enn den er.

Alle ord og uttrykk i denne teksten som kan forveksles med en seksuell antydning er for ordens skyld kursivert. Dette etter råd fra våre advokater (som egentlig ikke er advokater, men noen dreskledde apekatter som dyrehagen i Kristiansand hadde til overs etter fjorårets vareopptelling).

LES OGSÅ:

Du tilhører sikkert den voksende delen av befolkningen som klipper ut bilder av perfekte kjendiskropper fra blader og magasiner, som du så blåser opp på kopimaskinen på jobben, før du kliner det hele sammen til en fantastisk collage - som du brer over deg før du legger deg.

Løsning.

Det er derimot svært ubehagelig å kutte seg opp på papirkanter mens en sover, noe dette oppløftende sengeteppet fra I Want One Of Those kan kurere helt.

Teppet har to perfekte kropper (en mann og en dame) på oversida, slik at ektefeller som sliter med eget, eller den andres, selvbilde, og som ikke får ting til å helt opp i senga om dagen, kan drømme seg bort til bedre og mer eksotiske steder med øynene helt åpne - så sant en holder hodet over dynekanten.

Ikke helt på jordet.

Kroppene på Perfect Bodies Duvet Cover er likevel ikke så spreke at de framstår som fullstendig urealistiske - det ville tatt livet av illusjonen. Du er kanskje naiv, men ikke så naiv at du tror at den svære pizzaen du spiste før sengetid forsvant som om du var tryllestaven til Harry Potter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

De hvite teppene er laget av fin bomull og lettstelt polyester, kommer i "double" og "king size", koster henholdsvis 400 og 430 kroner, og kan bestilles her.

Prikken over i-en kommer tydelig til syne når du snur teppet. Da vil en manne- og kvinnebakside vise seg, noe som kanskje vil forvirre vettet av innbruddstyven som akkurat nå roter rundt i kommoden på soverommet.

Synd for han.