Et liv i sus(hi) og dus

Spisepinner er visst nok en miljøfare. Det blir det slutt på nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tenk på det neste gang du spiser to sushibiter i minuttet: Du er en miljøfare. Spisepinnene, som det bare er fliser igjen av når du er ferdig, er laget av tre. Tre er en begrenset ressurs, og de blir ikke vasket i oppvaskmaskinen.

LES OGSÅ:

Dette har forårsaket søvnløse netter for undertøygsgiganten Triumph International, men nå kan de endelig presentere en potensiell løsning på problemet. Den løsningen er en BH.

Supplise!

Ja, vi er like overrasket som deg, men ikke bli overrasket hvis du i løpet av neste sushimåltid plutselig blir vitne til at de kvinnelige gjestene (eller Espen Esther Pirelli Benestad) flekker av seg blusen og trekker fram et par resirkulerbare spisepinner fra BHen.

My Hashi Bra, eller Min Spisepinne-BH på norsk, kommer nemlig med sammenleggbare spisepinner pakket inn i BH-stammen.

Uten ubehag?

De skal være så kompakte at de ikke fører til ubehag for BH-brukeren når de ikke benyttes som bestikk, mens kroppsfasongen til samme person vil avgjøre i hvilken grad gjestene på sushi-restauranten blir utsatt for ubehag når pinnene skal ut.

Når du er ferdig med makirullene er det bare å brette sammen pinnene, late som ingenting, og tenke på at du og Frederic Hauge nå er sånn.

Bare i Japan kastes det angivelig rundt 25 milliarder spisepinner hvert år, og selv om mange av disse er laget av resirkulerte trefliser, er det kanskje ikke rart at noen ønsker å skåne trærne fra at en så sunn matrett gjør så dype innhog i landskapet.

Flere mer eller mindre relevante BH-saker her!

Kilde: Spluch

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!