Er du utro eller bare paranoid?

Tror du kjæresten har noen på si, eller har du selv noen svin på skogen? Da bør du kanskje - eller kanskje ikke - få med deg denne saken.

At det meste kan kjøpes for penger er ingen bombe, og et kjapt søk på nettet viser utallige nettbutikker som selger utstyr vi vanligvis forbinder med James Bond.

LES OGSÅ:

Dessverre er nok ikke kundegruppen til spionbutikkene like glamorøse som du kanskje innbiller deg, for i stedet for tøffe hemmelige agenter er det nok heller en hel haug med sykelig sjalu mennesker som sitter på bestillingssiden.

Vi har uansett samlet ulike dingser, som du visstnok skal kunne bruke til å avsløre en eventuell utro partner med. Om du i stedet ender opp med å avsløre at du selv både er sjalu og komplett paranoid, ja det er en helt annen sak.

Til venstre får du bilder av gjenstandene, mens forklaringen står i teksten her ? og si nå endelig hvilken du likte best i stemobjektet til høyre.

Overvåk PCen og avslør flørting på MSN, mail og via nettsider.

Er du redd for at kjæresten bruker nettet som sjekkearena? Da har de paranoide to måter å spionere på.

De datakyndige vil antagelig installere programvare av typen PC-logger, for eksempel PcPandora. Programmene kan ha ulike funksjoner, men kort forklart registrerer de alt som tastes på tastaturet. Ergo får du enkelt tak i passordene til partneren så du blant annet kan lese mailen hans, eller du kan finne ut hvilke nettsider han flørter på.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Synes du det er litt pes å installere dataprogrammer er det heller produktet KeyGhost som anbefales. KeyGhost er nemlig ikke et dataprogram som ligger i PCen, men derimot en liten boks som kobles til tastaturledningen.

Etter at KeyGhosten er montert vil den imidlertid fungere på samme måte som pc-programmene, ved at den registrerer alt som tastes på PCen, den eneste forskjellen er altså at sladrehanken lagrer dataene på sitt interne minnekort og ikke på selve PCen. Fordelen med KeyGhost er altså ikke bare at den kan installeres kjapt, kanskje like viktig er det at det ikke vil hjelpe om PCen er passordbeskyttet.

Les partnerens SMS-er.

Som denne amerikanske nettsiden sier: «Hvor ofte har du ikke hatt lyst til å lese din partners tekstmeldinger før hun sletter dem? Vel, nå har løsningen kommet.»

Det finnes flere mulige framgangsmåter, men fellestegnet er altså at du får videresendt din partners tekstmeldinger til din egen telefon, UTEN at han eller hun får vite om det.

GPS-sporing.

Mistenker du at partneren din ikke er nøyaktig hvor han eller hun påstår å være? Da er nettbutikken med det selvforklarende navnet Cheater-busters stedet å gå.

GPS-sporingssystemet festes under bilen med en supersterk magnet slik at den ikke er synlig for den som kjører bilen. I motsetning til andre enheter er altså denne så kraftig at signalene kommer fram selv uten at GPSen har fri sikt mot satelittene.

Signalene sendes rett til et kart som du har på din bærbare PC, og alle data lagres i to måneder før de slettes. Brukes blant annet av amerikanske myndigheter og militære.

Sperm-test!

Denne testmetoden høres ut som en episode av TV-Norge serien CSI. Og er virkelig langt over streken. Tar du den i bruk vitner det vel også om at du ikke er helt riktig bevart?

Teorien er like enkel som den er gal: Du kjøper testutstyret via nettbutikken Infidelitytoday, og tar altså prøver av din kvinnelige partners undertøy.

Dersom du finner spor av sperm der, ja da er altså synderen avslørt. Selve testen skal visstnok ikke ta mer enn 5 minutter, vi håper likevel du bruker mer enn 5 minutter på å tenke gjennom hvor sykt dette egentlig er FØR du bestiller.

Se inn gjennom kikkhullet.

Alle som har bodd i leilighet kjenner til de små kikkhullene som man kan se ut av, men som ingen klarer å se inn gjennom.

Vel, denne lille dingsen gjør at du som står i oppgangen og lurer på hva som skjer inni leiligheten får overtaket. Den snur nemlig bildet og lar deg kikke inn, uten at noen merker det. Fås hos Spygadgets, og kan altså brukes til å avsløre om partneren er på besøk et sted han/hun ikke skal være.

Løgndetektor.

Hvorvidt man kan stole på løgndetektorer er en evig kime til debatt. Og streng tatt vet vi ikke helt om vi skal le eller gråte, men denne dingsen får i hvert fall tommelen opp hos oss fordi du også kan bruke den som en partyleke.

Du svarer først på tre kontrollspørsmål slik at enheten får analysert deg. Deretter starter alvoret, og svarer du feil ? ja du får du altså støt?

Til salgs hos igadget.

Lenger opp til venstre får du bilder av gjenstandene, mens stemobjektet ligger til høyre.

Trykk her for å se de siste dingsene!