Er dette selveste Gale-Mattias?

Hva skjer når en bruker en industrirobot til fornøyelse? Dette.

Det er ikke så lenge siden jeg endelig fikk tatt en tur med berg-og-dal-banen av tre i Tusenfryd, noe som har en helt naturlig forklaring. Første gang jeg ble bedt om å være med var på åpningsdagen.

LES OGSÅ:

Det endte med at jeg låste meg inne i kjelleren, men etter tre år, fem psykiatere og løfter om så mye loff med Nugatti jeg ville ha, kom jeg ut igjen. Og hvorfor ikke ta trebanen i samme slengen? Ingenting kunne vel være verre enn mannen med ljåen som kom ned trappa i kjelleren hver eneste natt?

Joda. Det var ting som kunne være verre enn det.

Risiko schmisiko.

Disse engelskmennene har omprogrammert en industrirobot for å lage den mest vanvittige lufteturen på denne siden av en månelanding.

Det er ikke kjent hvordan de gjorde det, og det er heller ikke kjent hvordan de overtalte en godt voksen mann til å spenne seg fast i det ny-installerte setet på robotarmen - for så å bli slengt fram og tilbake og opp og ned med en klaring fra hodet til bakken på cirka halvannen centimeter.

Hadde han tilhørt 80-tallets pønkemiljø og hatt hanekam ville han vært ferdig.

Trykk på PLAY på videoen under for garantert hakeslepp. I motsetning til fyren på videoen kommer din til å treffe gulvet. Hardt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

OPPDATERING: Oppvakte lesere som tydeligvis kommer seg utenfor husets fire veggere oftere enn dingz-redaksjonen, kan opplyse at det finnes lignende galskap i selveste Legoland. Ser man det. Danskene er alltid litt bedre enn oss.Kilde: Engadget