Er det en pistol du har i veska ...

Eller har du bare ikke tenkt deg godt nok om?

Du vet selv hva vennene dine tolererer eller ikke tolererer, men hvis du er mann og, tja, trener en del på byens største bolestudio, unnskyld - helsestudio - medfører det en viss risiko å dukke opp på vorspiel med håndveske. Kall oss fordumsfulle, men av og til står skapet nøyaktig der en tror.

LES OGSÅ:

Denne håndveska vil sannsynligvis få deg i trøbbel uansett hvem du er og hvilke tvilsomme kamerater du har.

Modig.

En trenger nemlig ikke hovedfag i visuell kommunikasjon for å se at veska er formet som et pistolhylster i beste NYPD-stil, og at den i henhold til bildene over er ment å være noe av det aller ypperste den moderne mann kan ikle seg.

Skinnveska, som vel strengt tatt er mer av enn skulderveske enn håndveske hvis jeg skal være ærlig med meg selv, er laget av Koffski, et tysk firma som umulig kan ha besøkt en flyplass de siste årene.

Tusenvis.

I sin mest basic utgave inneholder veska en lommebok, oppbevaringslomme og et V-stykke som gjør at den kan festes i beltet, og altså over skulderen hvis du virkelig vil ta rollen som good cop, bad cop helt ut.

Koffski-veska er tilgjengelig i fargene svart, brun og blond, hvilket er fargen mange vil beskylde deg for å representere hvis du faktisk bruker 349 Euro (2800 kroner) bare for å bli lagt i bakken av politiet idet du nærmer deg postkontoret.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Random Good Stuff