Endelig kan rust brukes til noe positivt

Endelig kan rust brukes til noe positivt

Kan redde bilen eller sykkelen fra tyvens klamme hender.

Publisert

Den dagen du oppdager rust på bilen er den dagen du oppdager du er gammel. Du blir i det minste ti år eldre i samme øyeblikk som du ser en brunrød stripe snike seg nedover høyre frontskjerm.

Men hva hvis rusten kan brukes til noe positivt? Ikke virkelig rust, men røver-rust.

Verdiforringelse.

Den britiske kunstneren og designeren Dominic Wilcox har kommet opp med en idé som er like enkel som den er smart: Rust forringer verdien på alt det spiser opp - og lav verdi betyr lavere tiltrekningskraft for tyveripakket som stjeler sykler og biler for å videreselge dem et sted på kontinentet.

Wilcox har laget en svært troverdig samling klistremerker(!), som plasseres på strategiske steder på sykkelen eller bilen.

Vips, så har du tyverisikret framkomstmiddelet ditt for en svært liten pengesum.

Bevis?

Designer-Dominic gir ingen garantier, men forteller at sykkelen hans med falske ruststriper ikke har blitt stjålet på 13 hele dager, og det midt i selveste London. Som han selv skriver på nettsida si: 13 tyverifrie dager i London tilsvarer rundt 7 tyverifrie år ved et stille sted på landsbygda.

Den åpenbare ulempen med en slik idé er at det får din 2007-modell Porsche til å se ut som den har vært mishandla de siste tjue åra, noe som igjen kan føre til en svært kald skulder fra den ypperste delen av nabolaget, eller at sjekketriksene dine faller døde til jorden i samme øyeblikk som den utkårede ser rustholken, eller "rustholken" om du vil.

Tyven liker den ikke, dama liker den ikke. Hvillket dilemma.

Du kan sende Wilcox en mail hvis du ønsker å rustifisere doningen din.

Kilde:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer