En smal sak

Er ansiktet eller smilet ditt for bredt? Akkurat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En del japanere har fått det for seg at det vestlige skjønnhetsidealet er så ettertraktelsesverdig at de er villig til å gjøre nesten hva som helst for å se mer europeiske ut. Hvorfor? Har de sett hvordan et gjennomsnittlig britisk rockeband ser ut?

LES OGSÅ:

Disse to produktene føyer seg inn i serien av ting fra Japan som ser ut som en dårlig aprilsspøk, men som faktisk er i salg.

For the ladies.

Den første er ment for damene, blant annet de som synes ansiktet er for bredt. Det kan også dreie seg om en dobbelthake eller litt "overanstrengt hud", eller rett og slett altfor markante kinn.

Beltet skal strammes rundt hodet eller panna mens du sover eller slapper av, og produsenten av Kogao Meiku Beruto - "beltet som lager lite ansikt" - lover at ansiktet vil bli smalere og tynnere som en konsekvens av behandlingen.

Og, vil noen legge, til: Griser vil komme flyvende ut av statsministerens armhuler.

For the gents.

"Slim Mouth" er beregnet for menn som er for store i munnen, noe mange damer vil hevde er tilfellet med de fleste menn. Skammelig! Her dreier det seg likevel bare om utseendet, ikke hva som faktisk kommer ut av munnen, og den lange pinneliknende saken skal festes over kjeften, og deretter bli der i rundt tre minutter.

Hvis en gjør dette hver dag skal altså munnen bli smalere.

Fint.

Da venter vi på beltet som kan festes rundt brystkassa og gi oss sixpack i løpet av et par uker.

Ansiktsbeltet koster rundt femtilappen, mens Slim Mouth er rundt fem kroner billigere.

Kilde: Boing Boing Gadgets

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!