En skikkelig møkka-PC

Nei, dette er ikke bilde av årets verste feriedo, det er bildet av en PC. Se bildene av PCen selv ikke tyven vil ha.

Nivået på PC-styling er ikke lenger noe å kimse av, for kvaliteten på de beste er som rene kunstverk å regne. (Trykk på lenkene til venstre for å se fete eksempler)

LES OGSÅ:

Hva denne mannen har tenkt på er likevel ikke lett å forstå, han har nemlig bygget PCen sin inn i et toalett. Som om ikke det er nok; han har også lakkert chassiet i de rette kulørene. (Sjekk stor bildespesial under teksten!)

Om han også har gjort noe for å simulere lukten fra en møkkete do, ja det sier ikke historien noe om, men i så fall kan han jo bestille de superekle Doo dropsene.

Toalett-PCen.

Det er den kjente PC-modderen Envador som bygget PCen til en Quake-messe han skulle på. Dessverre fikk han ikke være med i konkurransen om det feteste PC-bygget, da arrangøren påstod de ikke hadde en egnet klasse.

Strengt tatt kan vi forstå dem.

Envador skal likevel ha skryt for en original idè, og sjelden har vi sett en morsommere måte å slå PCen av og på; som du ser i bildespesialen nederst gjør du nemlig det ved å trekke ned…

Og ja, bare så du vet det: PCen virker også.

Tyverisikker.

Er du av den paranoide typen kan jo dette være et eksempel til etterfølgelse: For denne PCen vil selv ikke den sykeste tyven orke å bære med seg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk på de små bildene nederst for å se STORE bilder av PCen kamuflert som en do!

Flere fete, syke, morsomme og livsnødvendige dingser får du her!