En anonym alkoholiker?

Hvis du synes det tar altfor kort tid å flytte ølen fra boksen til glasset, er The Asahi Refrigerator Robot løsningen.

Noen skulle ønske det tok like kort tid å hente en øl i kjøleskapet som det tar å skru på vannet i springen. Og så finnes det de som synes at også det tar altfor lang tid. Det er på det tidspunktet den første bokstaven i alfabetet dukker opp som dobbeltgjenger.

LES OGSÅ:

Si AA.

Ekte six-pack.

The Asahi Refrigerator Robot kommer kanskje litt for seint for den norske sommeren, men neste år kan den holde en six-pack for deg i magen sin - som den ved hjelp av et par knappetrykk kan helle i nedkjølte øl-glass med omtrent samme hastighet som en rullator beveger seg gjennom en handlekø en lørdags ettermiddag.

Det som betyr noe her er uansett at du slipper gjøre det selv, ikke sant?

Litt langsom.

De som vil at alt skal gå på skinner fra de står opp til de ligger seg, vil bli litt skuffa over at de selv må plassere glasset i roboten. O' smerte. La likevel den biten ligge, for husk at du kan ha den stående som en trofast, taus kjøleskapskamerat under hele tippekampen, nettopp fordi den holder ølen kjølig.

Så kan du skrike offside!!! gjennom hele kampen uten at det kommer spydige kommentarer fra sidemannen når reprisen viser med all tydelighet at det var så langt fra offside som det er mulig å komme.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Trykk på PLAY under for å se video av roboten!Kilde: New Launches