Elektrisk pølsefest

Slik skal du aldri koke en pølse.

Nettstedet Evil Mad Scientist har funnet en helt ny måte å grille pølser på. Det innebærer en god porsjon galskap, så med mindre du vet hva du gjør risikerer du å stikke deg på spisse ting, få kraftig støt og brenne deg på varm damp. I verste fall kan du sette fyr på hele nabolaget. Derfor gir de følgende advarsel: this just isn't safe. Enkelt og greit.

LES OGSÅ:

Hvis du likevel føler deg kallet, og i tillegg er veldig sulten, er det noen få steg du må gjennom før du kan sette tenna i en nygrillet og relativt mishandlet pølsesnabb.

Du trenger en strømkabel som du kutter av i den enden som ikke stikker inn i veggen. Dra av isolasjonen og fest en krokodilleklemme til to av ledningene (i dette tilfellet ble svart og hvit brukt). Pass på at strømkabelen ikke står i veggen når du gjør dette med mindre du frivillig har lyst på et støt.

Deretter fester du krokodilleklemmene til hver sin respektive gaffel og dytter dem inn i hver ende av pølsa. Legg den på en ikke-ledende tallerken og du er klar for litt action.

Du bør koble strømkabelen til en skjøteledning slik at du ikke er i direkte kontakt med den når strømmen skrus på.

Pølsa stekes ekstremt hurtig og vil være gjennomvarm etter bare ett eller to minutter. Når den begynner å ese, endre form, ryke og lager knitrelyd er det tid for å finne frem lompe og ketchup og invitere til festmåltid. Steker du for lenge kan du ende opp med en relativt uggen lukt i hele huset.

Dersom det ikke frister å spise pølsa kan du fylle den med små LED-lys, og du får et lite lysshow.

Vi gjentar nok en gang at dette er farlig, og absolutt ikke noe du bør prøve hjemme.

Kilde: Gizmodo