Du er et null (og en ener)

Dette er ekstremt nerdete og ekstremt frekt.

Føler du livet er litt for A4 om dagen? Kjenner du ikke lenger adrenalin-rushet når du går gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen fordi du har med noe som ligner en bombe i håndbagasjen, men som bare er en sykkelpumpa du har bygget om til et musikkinstrument?

LES OGSÅ:

Klær som sier noe.

Denne t-skjorta vil gjøre hverdagen mye mer spennende.

Ikke bare fordi du vil bli stemplet som sjefsnerd av alle dine kolleger eller klassekamerater, et stempel som er vanskeligere å bli kvitt enn et fingeravtrykk i et strafferegister (har vi hørt) - men fordi du kan si hva du vil til hvem du vil uten at de egentlig forstår så mye.

Og hvis de forstår kan det helvete være løs.

Nullere og enere.

Skriften på skjorta er nemlig skrevet med binære tegn, som er det språket datamaskiner snakker når du ikke hører etter - og som du egentlig ikke har bruk for.

Vi rødmer nesten når vi avslører at t-skjorta over sier "Fuck Bush with a Big Black Rubber Dildo", men det er altså det det står.

Guttene og jentene bak Offensively Binary har laget en hel serie med mer eller mindre frekke binær-serier, og det er nesten ikke grenser for hva de mener du skal si til resten av verden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vår personlige favoritt er så barnslig at vi har tatt på oss smikke, som du forøvrig også kan trykke denne teksten på: "I Fucking Fucked my Fucking Fuck Fuck Figgity Fuck".

Så er det sagt.

Her er noen flere eksempler:

* I am a Terrorist
* Fuck You
* Fuck Christmas
* Bomb
* Fuck the RIAA
* Fuck DRM
* we will not be silent
* I am a Douchbag and my "Friends" are Fucking Jerks
* Eight Forbidden Words
* I can't fucking believe you decoded this
* I Fuck Goats
* Off Cycle Designs

Teksten kan trykkes på alt fra t-skjorter til kaffekopper til truser og gratulasjonskort, og hvis ikke det høres idiotisk fornuftig ut så vet ikke vi.

Kilde: Gizmodo