Dødelig mote

Dødelig mote

Hvis fru Soprano en dag vil delta i familiegeskjeften, kan dette fort bli hennes favorittvåpen.

Publisert

Du liker kanskje å tro noe annet, men alt flyter. Stygge biler blir pene (Pimp My Ride), pene damer blir stygge (plastisk kirurgi) og sunn mat blir dødelig (E-stoffer, genmanipulering, muggen pasta fra helga).

Det er derfor i god, postmoderne tradisjon at designeren og livskunstneren Antonio Riello har laget en svært eksklusiv våpensamling for stilbevisste terrorister, undergrunnsmedlemmer og mafia-aspiranter.

Kvinnekamp.

Hvert våpen har fått navn etter en kvinne som har vært viktig i Riellos liv. Hvor vidt det betyr at det bare er damer som har mobba ham og som han derfor ønsker død og begravet, vites ikke.

Vi legger også merke til at den styla øksa (trykk til venstre for STORE bilder) har fått samme navn som Tony Sopranos hustru, Carmela, en viktig kvinne i manges liv nå som siste sesong av Sopranos nærmer seg på NRK.

Italiensk mørke.

Riello er ifølge CVen "spesielt opptatt av de mørkere sidene av italiensk samtidsliv", noe som kan bidra til å forklare hvorfor han tidlig i karrieren blant annet jobbet på en sado-masochistisk klubb i Zürich i Sveits, og som tryllekunstner på et tysk tv-program. Det høres mørkere ut enn ei natt i den norske fjellheimen i januar.

Som bildene til venstre viser har potensielle kunder stor handlefrihet.

Stort utvalg.

Du kan kjøpe små, diskret pistoler som ligger godt i både hånda og håndveska, eller du kan rane banker i beste Bonnie og Clyde-stil med autentiske militærgevær kledd i ekstravagante farger og dandert med diverse assessoirer. Russiske kalashnikov, amerikanske M-16, italienske Beretta eller israelske UZI - alt er tilgjengelig for den som kjeder seg.

Også håndgranater er kledd opp i dyrt materiale, slik at dine fienders siste ord blir noe sånt som "Oi! Det er den fieneste gran ... uuurgh".

- Jeg bruker leopardskinn, lyse lakkerte farger, innfelte juveler og falsk pels til å lage en samling med spesialiserte varer for konene til mafiasjefer, våpenhandlere, sofistikerte ladies og soldater med spesielle behov - hybrider av den italienske besettelsen for så vel dyr mote som vold, sier Riello på typisk kunstnervis. Vi tipper han er litt ironisk og litt alvorlig.

Prisen på våpnene er ukjent, men, ærlig talt, du hadde vel ikke tenkt å kjøpe noen av dem uansett?

Du finner STORE bilder av våpnene lenger opp til venstre, eller du kan lese mer om Antonio Riellos liv og lære her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer