Diamanter er dyre (og for alltid)

Du danker garantert ut de andre festdeltakerne med denne kjolen. Spesielt hvis du er mann, naturligvis.

Vi kan gi deg to forslag til hvordan du skal krasje en fest helt og fullt, slik at ingen glemmer verken deg eller entreen.

LES OGSÅ:

Du kan løpe ut i skogen, trekke med deg masse grønne greiner hjem, lime dem på et laken, som du så trekker over hodet. Og når du kommer til festen skal det første du sier være "Oi, så mange tapere det var her, da!".

Diamonds are forever.

Det andre du kan gjøre er å ta på deg denne vanvittige, diamantinfiserte kjolen.

Den ble først vist fram på et hotell i Dublin, Irland, forrige uke, i forbindelse med markedsføringen av Powers Whiskey Irish Grand National - et hesteveddeløp som går av stabelen 9. april, og som du aldri husker navnet på hvis du drikker whiskyen som sponser arrangementet.

Mange, mange millioner.

Kjolen er kledd med 4000 diamanter og har en verdi på 28 millioner kroner. Modellen på bildet, Tanya Alvarez, spankulerte ifølge avisa Belfast Telegraph rundt i lokalet under lanseringen tett fulgt av to enorme livvakter.

De får du faktisk med på kjøpet hvis du mot all formodning skulle ha råd til antrekket.

Det er uvisst om vaktene bare vil forsvare kjolen hvis eieren for eksempel blir ranet, og om de vil legge eieren i bakken med to jerngrep hvis hun forsøker å drikke et glass rødvin i fylla.

Diamantkjolen er designet av Thomas Heverin fra designhuset Sligo, og han har personlig brukt 200 timer på å hånd-sy mesterverket. Det tar nemlig tid å feste 4000 diamanter.

Les flere utrolige saker her!

Kilde: Born Rich og Belfast Telegraph