Dette tar kaka

Dette tar kaka

Morkaka.

Publisert

Vi er lei av å fortelle hvor gærent Japan er, så vi skal la det ligge. På et vis.

For det er vanskelig å ikke tøtsje innom ordet "hinsides" når vi nå bringer dere nyheten om fruktgelédrikken Placenta 10 000.

Helt kake.

Fruktgelé? Vel, det kan vi akseptere. Kan vi tåle fruktgelé som er iblandet 10 000 milligram morkake fra en gris uten å kaste opp littegrann? Nei, jeg tror ikke det.

Og det er ikke tull.

Nullkaloridrikken Placenta-drikken er enda et bevis på at det japanske leskedrikkmarkedet er i konstant bevegelse, og at disse bevegelsene av og til, som her, består av jordskjelv.

Aprikos?!

En heldig sjel hos CScout Japan har prøvd drikken, og kan lettet fortelle at den simpelthen smaker aprikos.

Gris-morkake skal angivelig inneha fornyende, helbredende egenskaper for blant annet huden, og loves dessuten å hjelpe folk som er på slanker'n. Grisen er som kjent et kroneksempel på effektiv slanking, og ikke bader den i sørpe heller.

Dyr(!).

Hver drikk koster rundt åtte dollar, eller 40 kroner, en relativt stiv pris selv i Japan.

Hvis du ikke er fornøyd med 10 gram morkake per drikk kan du kjøpe Placenta 400 000, en mikstur som gir deg muligheten til å blande egne drinker, og således innta så mye griseri at huden strammes som et trommeskinn sekunder etter at væsken treffer magen.

Angivelig, altså.

Kilde: Geekologie og CScout Japan

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer