Dette er ikke å anbefale

Bierstick vil føre til din undergang, mer eller mindre.

Dette er ikke å anbefale
Publisert

Festmennesker. For en gjeng. Hvis ikke nitti prosent av det de gjør er høyere, raskere, villere enn de andre som finnes på vorspielet stikker de ut på byen med en dobbelt dårlig følelse i magen - den ene delen skyldes alkoholen, den andre skyldes at de framsto som vorspielets taper fordi de ikke klarte å styrte halvliteren på åtte sekunder. Som sagt - for en gjeng.

Takler du Bierstick er sjansen stor for at noen andre vil måtte takle deg seinere. Dette kan gå gæli.

Luftig tube.

Bierstick er nemlig den typen oppfinnelse som kan ta knekken på gangsynet. Den gjør at du kan drikke opp til 0.7 liter øl på under to sekunder, alt mens du vekker berettiget oppsikt.

Den lange tuben fylles først opp med øl eller annen drikke som du ønsker å få i deg på skadelig rask tid. Så setter du på munnstykket, og presser lufta ut av tuben.

Deretter kommer mesterstykket: Mens du holder munnstykket godt på plass med ene hånda, plassererer du enden på tuben mot en vegg eller en annen hard overflate (slik som de to frække jentene på bildene til venstre gjør med hverandre).

Full treff.

Så presser du deg mot tuben, og ølet vil treffe innsiden på kroppen din som om du hadde injisert det rett i blodårene. Hvis du fortsatt er ved bevissthet bør du tenke deg godt om før prosedyren gjentas. Dette kan umulig være sunt.

Prisen for en Bierstick er 20 dollar (rundt hundrelappen), og hvis du tror vi har tenkt å skrive "men prisen for å bruke den kan bli mye høyere" her kjenner du oss altfor godt.

Kilde: Boing Boing Gadgets

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer