Dette dreper forholdet ditt

Lei av kjæresten? Da har du kommet til rett sted ...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvis verbal kommunikasjon ikke er din sterke side kan du heldigvis omsette ord til handling for å vise din snart framtidige eks hva du egentlig mener.

LES OGSÅ:

Her er det altså avskrekking som er virkemiddelet, og vi har samlet fire produkter som bør ha potensiale til å skremme bort selv den mest tykkhudede bedreviter. Du er herved advart:

image: Dette dreper forholdet ditt

Denne skremmer gutta!

Er du dame kan vi anbefale denne vesle bomullstrusa. En stadig påminnelse om dine tidligere partnere kan være dråpen som får begeret til å renne over for din sjalu kjæreste.

Les mer her!

image: Dette dreper forholdet ditt

Ufyselige stearinlys.

Hvis kjæresten din er litt for glad i romantiske middager med stearinlys (tenk likvake) så er disse noe for deg. Disse duftlystene kommer nemlig med lukter som ta lysten fra enhver, eller hva sier du om duften av en stripper eller urinal-lukt?

Ja vi vet, det er skikkelig ekkelt, og nesen din vil antelig aldri tilgi deg. Les mer her.

image: Dette dreper forholdet ditt

Bil-baller.

Tross navnet vil nok denne fungere uavhengig av hvilket kjønn kjæresten din har. Alt du trenger å gjøre er nemlig å montere bumper-nutsen på kjærestens - eller deres felles bil.

Bare pass på at ikke du må kjøre den... Les mer her!

image: Dette dreper forholdet ditt

De skremmende putene.

Disse putene kommer i flere alternativer, men velger du øksemorder-puta vil antagelig sengepartneren din ta hintet ganske kjapt.

Les mer her!