Det blåser friskt med Blow Job Machine

Japan går først.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke alle ting en klarer gjøre selv. Å fikse motoren på bilen krever kanskje litt ekstra hjelp, og å bære inn den enorme sofaen dere akkurat kjøpte på IKEA er ingen enmannsjobb.

LES OGSÅ:

Og så er det noen andre ting også.

Det vet japanerne godt, og der finnes det angivelig en hel bråte med ensomme menn(esker). De som ikke helt klarte få napp, nudge, nudge, i løpet av helga, for eksempel.

Blås i det.

Dermed måtte noen finne opp Blow Job Machine, som Gizmodo-journalisten som fant den valgte å kalle den etter et besøk i japanske Akihabara.

Produktet fant han i en sju(!)-etasjer høy sexsjappe, og hvis du reagerer på at produktet er rosa, må du tenke at vedkommende som er desperat nok til å ta apparaturen i bruk sannsynligvis tenker at "dama" han "plukket opp" på "baren" hadde på seg en "rosa kjole".

Tut og kjør.

Den spesielle dingsen som skal brukes på dingsen har "Heaven" skrevet over halve den roterende tuten, med like smakløs skrifttype som en finner på heavy metal-t-skjorter fra 80-tallet. Det følger visst nok også med utskiftbare hylster til tuten. Hjelp.

Legg også merke til de to knappene "slow" og "fast", det er de som bestemmer hvor lang maratonsesjonen blir.

Hver sin lyst, sier vi bare.

Kilde: Gizmodo