Denne jammer

Mobiltelefoner verden over skjelver i buksene til folk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Neste gang en eller annen gjøk lyser opp halve kinosalen med lyset fra mobiltelefonen, fordi han eller hun ikke klarte vente til etter filmen med å lese meldingen "skjer' a?", så kommer jeg til å gjøre noe ulovlig.

LES OGSÅ:

Som å finne fram denne mobilsignal-jammeren.

Øggly.

Den er riktignok like stygg som et fall fra ti-meteren uten vann i bassenget, og den er like lovlig som et bankran.

Men hvem bryr seg om utseendet når en får vite at den blokkerer stort sett alle kjente mobilsignaler (GSM/CDMA/DCS/PHS/3G) innenfor en radius på mellom en halv og tolv meter?

Metallkonstruksjonen har et innebygget 1500mAh-batteri som varer mellom tre og fire timer, mer enn nok til selv de lengste Ringenes Herre-filmene, og med sine 170 gram og lommevennlige størrelse er den heller ikke spesielt tungvint å ha med seg nesten hvor det måtte være.

Billig moro.

Prisen på rundt 300 kroner (uten frakt og moms) er heller ikke egnet til å skremme noen, men den dagen politiet dukker opp på døra fordi naboen har sladra vil prisen kanskje tidobles.

Det er nemlig ikke spesielt smart eller spesielt lovlig å ødelegge folks mulighet til å foreta viktige telefonsamtaler til ambulanse eller brannvesenet, noe du selv kan dra nytte av den dagen fjortisene oppdager at det var du som gjorde at de ikke fikk meldinga om "FEST HOS BJARTE FREDAG!!!".

Les flere utrolige saker her!

Kilde: Sci-fi Blog