Denne gir deg et skikkelig buzz

Denne gir deg et skikkelig buzz

Hvis ikke du stikker av først. Høh.

Publisert

Vi har flere ganger antydet at japanere på noen områder er så spesielle at en skulle tro de var et eget folkeslag. De er et eget folkeslag, sier du? Vel, hva var det vi sa.

Denne vemmelige, ubehagelige og rent ut sagt motbydelige kjeksen du ser på bildet over bidrar uansett ikke til å justere Japans image.

Stikkprøve.

Disse kjeksene er angivelig det aller siste i det asiatiske landet, og har fått det lyriske navnet jibachi senbei. Hver riskake inneholder fem eller seks vepser, som alle kan ses klart og tydelig av den som om noen sekunder har tenkt å spise kjeksen.

Au.

Kjeksene produseres i Omachi, en fjellby snaue 20 mil nord-vest for Tokyo. Vepsene samles inn rundt og i byens skogområder av dedikerte, lokale vepsejegere, men ettersom produsenten insisterer på at vepsene skal fanges vilt, er opplaget begrenset.

Oppskrift.

Vepsene kokes først i vann, før de tørkes og drysses over kjeksemiksen, og deretter kuttes hele kjeksen til den runde formen du ser over.

En eske med 20 kjeks koster rundt 20 kroner, men vi kommer ikke til å spise en om du så betaler oss med røkelse, gull og myrra.

En iPhone, derimot ...

Mer galskap (og normalskap) her!

Kilde: Spluch

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer