Den nye Guitar Hero?

Nei, ikke akkurat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En sak som denne bør begynne med smaken er som baken, og kanskje følge opp med at den stinker.

LES OGSÅ:

Det virker som en passe harry introduksjon til en ekstremt harry gitar.

Seint ute?

The Mermaid Guitar er for så vidt akkurat det den sier den er - en gitar utformet som en havfrue.

Det oppsiktsvekkende instrumentet kommer på markedet et par tiår for seint til å ta tungrockmiljøet med storm, og fint er det. Hadde Spinal Tap Iron Maiden snublet over denne på 80-tallet ville den blitt en helt naturlig del av konsertrepertoaret en uke seinere.

Hulrom.

Den er bygget i tre og kan spilles som vanlig gitar, men med en vekt på drøye fire kilo vil gitarsoloer enten knekke ryggen din, eller i beste fall gi deg uhelbredelig brokk.

Selve fruen er fullstendig hul på innsiden, og oppfinner og byggmaker, britiske Andy Manson, sier han har brukt "de aller beste av dagens gitarbyggeteknikker og materialer" for å lage gitaren, samtidig som en er "solid forankret i det klassiske".

Veldedighet.

Manson har brukt tre år på å bygge The Mermaid Guitar, som kanskje er noe av det styggeste vi har sett på musikkinstrumentfronten, og det inkluderer gitaren vi laget av eggdelere fra Ikea i fjor.

Ikke bare har Manson utstyrt havfruen med et ekstatisk, orgasmisk ansiktsuttrykk som sikkert skal smigre gitaristen som, du vet, stryker henne på de rette stedene, men hvis du sjekker videoen under så ser du dessuten at den som spiller henne ikke nødvendigvis ser så veldig smart ut der han (eller hun) sitter.

Prisen på gitaren er ukjent, men det loves at overskuddet av salget vil gå til en veldedig organisasjon som gir teknisk bistand til bønder i Zambia.

Sjekk også disse syke og svært forstyrrende tremøblene!

Kilde: Spluch

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!