De rareste veskene

Ni alternative vesker for ekte mannfolk med dårlig smak.

Det er mye mer akseptert nå enn før, men fortsatt er det mange gutter som synes det er naturstridig å gå rundt med ei veske. Men nå har noen der ute tatt affære. På nettstedet AmericanInventorSpot har det blitt listet opp en rekke vesker gutta kan bære på uten å miste sin maskuline integritet.

LES OGSÅ:

Se bilder av alle veskene til venstre!

Hode i pose.

Denne veska er på mange måter både forstyrrende og relativt ekkel. Men det er i det minste ingen fare for at noen vil le av deg når du går rundt med Head Hand Bag. Tvert imot vil de nok heller ta beina fatt. Det ultimate tilbehøret for deg som vil ha en toseter alene på bussen.

De rareste veskene

Les mer her.

Paddeveske.

Med denne på armen er det ingen som vil bestride din maskulinitet. Veska er rett og slett for stygg. Et bra sjekketriks kan dessuten være å be eventuelle damer du treffer om å kysse frosken din og se om den blir en prins.

Les mer her.

De rareste veskene

En hjelpende hånd.

Hånden som er festet på veska har absolutt ingen mening, men du kan kanskje bruke den til å klø deg på ryggen. I stedet for tradisjonelle hanker må du altså holde veska i hånden når du bærer den, bokstavelig talt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

TakeAway-Veska.

Glad i kinesisk mat? Denne veska ser ut som en boks med takeaway-mat. På toppen finner du frasen "Thank You, Come Again". Vær obs på hvor du setter den, hvis ikke finner du den plutselig i kjøleskapet full av rester. Men best av alt: Den ser ikke ut som ei veske!

Les mer her.

Se bilder av alle veskene til venstre!

Pistolveske.

Vis verden at du mener business og helst ikke vil bli snakket til. Denne gjennomsiktige veska har en liten pistol plassert i midten. Dermed kan du føle deg som en skikkelig mannemann selv om du svinser rundt med ei lita veska.

De rareste veskene

Gitarveske.

Denne veska får deg til å se ut som en skikkelig rockestjerne. Her kan du når som helst svinge i gang dine beste moves mens du spiller heftig luftgitar og headbanger.

Gitarveska koster 65 dollar hos Amazon

Veske med kyllingbein.

Av og til er det meningsløse ting som gir livet mening. Hvis folk først skal stirre på deg fordi du bærer rundt på ei veske, kan du i det minste gi dem noe morsomt å stirre på. Denne veska har bein å gå på, i form av kyllingbein. Utover det ser det ut som en helt standard veske.

Tastaturveske.

Vis verden at du egentlig er en stor nerd. Keybag er satt sammen av en haug taster fra et tastatur.

Fotballveske.

Amerikansk fotball er en sport hvor gutter virkelig har mulighet til å leve ut urinstinktet sitt.

Det smarte med denne veska er at hankene kan skjules. Hvis hele kompisgjengen din plutselig skulle dukke opp er det altså bare å brette opp hankene i en fei. Vips ser det ut som om du reker gatelangs mens du trikser med en fotball.

Veska koster 95 dollar og kan kjøpes her.

Se bilder av alle veskene til venstre!